Verzekeringen in Ichtegem

Onafhankelijk

Drie locaties

Afspraken buiten kantooruren

Bij Iwassur verzekeringen in Ichtegem, vlak bij Wijnendale en Aartrijke, kunt u terecht met al uw verzekeringsproblemen. Wilt u meer informatie over verzekeringen, beleggingen of leningen? Wij staan als verzekeringsmakelaar altijd voor u klaar en helpen u graag verder. Door onze onafhankelijkheid moeten we geen rekening houden met de concurrentie en kiezen we voor onze klanten enkel de beste oplossing. We beschikken in ons verzekeringskantoor over de nodige expertise dankzij onze ervaring die al drie generaties teruggaat. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat we altijd op de hoogte blijven van al het nieuws in de verzekeringswereld.

Heeft u vragen over onze verzekeringen?

Neem contact op!

Onze verschillende verzekeringen

U kunt zowel als particulier en als ondernemer terecht in ons verzekeringskantoor. Als particulier bieden wij u alle mogelijke verzekeringen aan, van autoverzekeringen tot reisbijstand en alles daartussen. U kunt daarnaast ook bij ons terecht voor meer informatie over sparen, beleggingen en leningen. Ook ondernemers bieden wij alle verzekeringen aan, om uzelf, uw bedrijf en uw (huis)personeel zo goed mogelijk te ondersteunen. In beide gevallen raden we zeker een brandverzekering aan, want die heeft enorm veel voordelen. U bent altijd welkom in ons kantoor om alle mogelijke opties te bespreken met uw verzekeringsmakelaar.

Ontdek onze andere diensten

U kunt niet enkel in ons verzekeringskantoor terecht voor informatie, ook op onze website vindt u de nodige informatie. Naast verzekeringen en offertes, vindt u hier ook allerlei tips en handige documenten in verband met verzekeringen. Op de nieuwspagina verschijnen regelmatige interessante en actuele artikels, dus ook daar kunt u zeker eens een kijkje nemen. Wist u bijvoorbeeld al dat een familiale verzekering ook schade door uw huisdier dekt? Hebt u vragen voor of over ons? Dan kunt u altijd bij een verzekeringsmakelaar terecht via het online contactformulier. Maar u kunt ook altijd eens op onze FAQ-pagina kijken, en wie weet vindt u daar wel uw antwoord.

Sluit uw verzekeringen af in ons kantoor in Ichtegem

U kunt in maar liefst drie verschillende Iwassur-kantoren terecht met al uw vragen voor uw verzekeringsmakelaar. Uiteraard is ons verzekeringskantoor ook steeds via e-mail of telefonisch bereikbaar. U vindt de telefoonnummers van al onze kantoren terug onderaan onze website. Daar vindt u ook al onze openingsuren voor afspraken. Indien u graag een afspraak maakt met uw verzekeringsmakelaar buiten onze kantooruren, neem dan even contact met ons op.