Brandverzekering in Ichtegem

Een brandverzekering die u afsluit bij uw Iwassur-kantoor in Ichtegem, dekt niet enkel schade bij brand, maar ook in vele andere gevallen. We stemmen de verzekering af op de waarde van uw woning en bezittingen, en daarnaast is het belangrijk of u eigenaar, huurder of verhuurder bent. Wanneer u een tweede woning heeft, kunt u hiervoor een aparte verzekering afsluiten waarin de tweede woning is meeverzekerd in de brandverzekering. Vaak worden waardevolle meubels en juwelen meeverzekerd, en u kunt zelfs uw tuinmeubelen laten meeverzekeren in uw brandverzekering.

Wat dekt uw brandverzekering?

Naast schade bij brand dekt uw brandverzekering ook de volgende schades:

  • Storm, hagel, sneeuw-of ijsdruk;
  • Ontploffing, rook- en roetschade, blikseminslag;
  • Natuurrampen;
  • Schade veroorzaakt door water of stookolie;
  • Glasbreuk;
  • Schade aan elektrische leidingen en de daarop aangesloten elektrische toestellen;
  • Vandalisme.

U kunt uw brandverzekering daarnaast ook nog uitbreiden met dekking voor diefstal, rechtsbijstand en een familiale verzekering. Maak een afspraak in uw verzekeringskantoor en we helpen u graag verder.

Sluit een verzekering af in ons kantoor

Kom gemakkelijk een brandverzekering afsluiten in ons kantoor in Ichtegem, Aartrijke of Wijnendale. Let wel op, want in het geval van brand in uw wagen, valt dat onder uw kleine omnium of full omnium autoverzekering. Zorg dus zeker dat ook deze verzekering in orde is. U kunt altijd terecht in één van onze kantoren of op onze website terecht met eventuele vragen. Voor meer informatie of de aanvraag van een offerte, kan u altijd contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als via info@iwassur.be.

Vraag nu uw offerte aan

Ik heb het Privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord