Rechtsbijstand in Ichtegem

Wanneer u nood heeft aan rechtsbijstand, kunt u een rechtsbijstandverzekering afsluiten in ons Iwassur-kantoor in Ichtegem, of bij één van onze andere locaties in Wijnendale en Aartrijke. Uiteraard wordt er bij een conflict eerst geprobeerd om tot een schikking te komen. De twee partijen die een conflict hebben, maken een afspraak en meestal wordt er een vergoeding afgesproken om een rechtszaak te voorkomen. Stel dat het toch tot een rechtszaak komt, dan zijn de kosten van deze rechtsbijstand verzekerd en wordt alles geregeld door specialisten.

Wanneer komt de verzekering tussen bij rechtsbijstand?

Voor de onderstaande zaken worden de procedurekosten en kosten van een advocaat en experts (tot een maximumbedrag) vergoed:

  • Strafrechtelijke of burgerlijke verdediging;
  • Administratief geschil;
  • De aansprakelijke derde weigert te vergoeden;
  • Contractueel geschil;
  • Expertiseverslag aanvechten.

Een rechtsbijstandverzekering biedt u vaak ook een voorschot op de schadevergoeding wanneer de aansprakelijke derde niet kan betalen. Bij vragen kan u altijd terecht in één van onze verzekeringskantoren.

Vraag uw offerte aan

Een verzekering die tussenkomt bij rechtsbijstand is vaak een optie bij uw autoverzekering. Hierin is er wel nog een onderscheid tussen full omnium of kleine omnium. Deze premie is afhankelijk van het gekozen pakket, maar maak deze keuze zeker niet enkel op basis van de premie. Het is ook belangrijk om te kijken naar welke vergoedingen u hiervoor krijgt, en wij kunnen u hier advies over geven. Wilt u graag meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.

Vraag nu uw offerte aan

Ik heb het Privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord