Hospitalisatieverzekering in Ichtegem

Wanneer u een hospitalisatieverzekering afsluit bij uw Iwassur-kantoor in Ichtegem, Wijnendale of Aartrijke, komen we tussen bij een groot deel van de kosten van een ziekenhuisopname. De Sociale Zekerheid betaalt ook een deel van dit bedrag, maar dan blijft er vaak nog een grote som over. Indien u een hospitalisatieverzekering heeft, eventueel via uw werkgever, komen wij tussen. Wanneer u van werkgever verandert, op pensioen gaat of ontslagen wordt, loopt de verzekering individueel door. Dit betekent echter ook een hogere premie. Met een aanvullende verzekering blijft deze individuele premie betaalbaar.

Wat wordt er gedekt door uw hospitalisatieverzekering?

Uw hospitalisatieverzekering komt tussen in een aantal gevallen:

  • Medische kosten bij een ziekenhuisopname;
  • Medische kosten bij zware ziekten (ook zonder ziekenhuisopname);
  • Vergoeding van voor- en nabehandeling (bepaalde periode);
  • Zelfde dekking in het buitenland (extra diensten zoals repatriëring).

U kunt andere leden van uw familie trouwens ook makkelijk laten opnemen in uw hospitalisatieverzekering of in deze van uw partner. Huispersoneel dat werkt met dienstencheques is al verzekerd door het bedrijf dat hen tewerkstelt, dus daar moet u zich geen zorgen over maken.

Sluit uw verzekering bij ons af

Ook met reisbijstand bent u ook verzekerd voor medische kosten in het buitenland. Naast de standaard hospitalisatieverzekering heeft u ook de mogelijkheid om nog extra opties toe te voegen. Afhankelijk van deze keuze wordt uw premie bepaald. Maakt u zich zorgen over de toestand van uw gezondheid en uw laatste momenten? Dan is het misschien een goed idee om eens naar een uitvaartverzekering te kijken. Indien u vragen heeft, kan u altijd contact opnemen met onze verzekeringsmakelaars. Dit kan telefonisch, via info@iwassur.be of via ons online contactformulier.

Vraag nu uw offerte aan

Ik heb het Privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord