Uitvaartverzekering in Ichtegem

Met een uitvaartverzekering zorgen we er in ons Iwassur-kantoor in Ichtegem, Wijnendale of Aartrijke voor dat u zich geen zorgen meer moet maken over uw laatste momenten. Deze verzekering werd oorspronkelijk gemaakt om begrafeniskosten deels of volledig te betalen, maar groeide ondertussen uit tot veel meer dan dat.

Waarom zou u een uitvaartverzekering afsluiten bij ons in Ichtegem?

Met een kleine premie kan u ervoor zorgen dat uw begrafenis niet alleen betaald, maar ook geregeld wordt zoals u het wenst. Dankzij een uitvaartverzekering moeten uw familie en naasten zich geen zorgen maken over de financiële kant van uw uitvaart. U zorgt er ook voor dat u met een gerust gemoed verder kan leven, want u bent levenslang gedekt van zodra u de eerste premie betaald. Dit kan al vanaf de leeftijd van 18 jaar. Maar let wel op, want uw verzekeringsmakelaar legt ook een maximumleeftijd op voor het afsluiten van een uitvaartverzekering.

Ontdek het verschil in premies

De premie van een uitvaartverzekering hangt af van de gewenste dekkingen en verschilt daarnaast ook nog eens per maatschappij. U betaalt de premie van uw verzekering maandelijks, driemaandelijks, halfjaarlijks of jaarlijks. Dit heeft invloed op hoe lang u deze premie zal moeten uitbetalen. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om het volledige bedrag in één keer te betalen. In dat geval is er geen maximumleeftijd.

Sluit uw verzekering af in één van onze kantoren

Indien u veel medische kosten heeft, raden we vooral een hospitalisatieverzekering aan. Krijgt u graag meer informatie of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem contact met ons op en we helpen u zo snel mogelijk verder.

Vraag nu uw offerte aan

Ik heb het Privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord