Een verzekering afsluiten voor uw huispersoneel

Een verzekering afsluiten voor uw huispersoneel is wettelijk verplicht, om hen te beschermen tegen ongevallen. Iedereen die betaald werk voor u verricht, heeft recht op vergoeding bij een ongeval tijdens of onderweg naar het werk. Dankzij de verzekering huispersoneel van Iwassur is al uw personeel zoals een poetsvrouw, tuinman of een babysit verzekerd in geval van een ongeval. Het maakt hierbij niet uit of het werk fiscaal aangegeven wordt of niet.

Wat zijn de voordelen van een verzekering afsluiten voor uw huispersoneel?

Een verzekering voor huispersoneel biedt de volgende dekking:

  • Al het personeel dat bij u werkt is verzekerd, zonder beperking van het aantal werknemers;
  • Personen die occasioneel bij u werken en niet-aangegeven personeel is ook meeverzekerd;
  • Medische, apotheek- en hospitalisatiekosten van uw personeel worden vergoed;
  • Vergoeding bij arbeidsongeschiktheid;
  • Vergoeding bij overlijden.

Een verzekering huispersoneel komt niet tussen bij materiële schade of voor schade die de persoon die voor u werkt aan anderen veroorzaakt. Bij vragen kan u altijd terecht bij één van uw verzekeringsmakelaars.

Sluit uw verzekering bij ons af

Met een klein beetje extra premie is uw personeel meeverzekerd als aanvulling op uw standaard BA familiale verzekering. Voor huispersoneel dat werkt met dienstencheques moet u geen hospitalisatieverzekering of dergelijke afsluiten, want zij zijn al verzekerd met een arbeidsongevallenverzekering via het bedrijf dat hen tewerkstelt. Indien u vragen heeft of een offerte wilt afsluiten, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch, via info@iwassur.be of via ons online contactformulier.

Vraag nu uw offerte aan

Ik heb het Privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord