Familiale verzekering in Ichtegem

Onze familiale verzekering die we bij Iwassur voor jou afsluiten in ons kantoor in Ichtegem, vergoedt de schade die door jou of je gezinsleden wordt toegebracht aan derden. Maar wist je al dat je familiale verzekering niet enkel schade dekt die werd aangericht door je gezinsleden? Ook je huisdieren, die technisch gezien ook deel zijn van je gezin, vallen onder deze verzekering.

Voorwaarden van de familiale verzekering

Maak je dus vooral niet te veel zorgen wanneer je viervoeter iets te onstuimig door een winkel stuift en iets omver loopt,  een kaars omstoot op bezoek bij familie en een gordijn in brand steekt. In dat geval is het misschien wel handig als u, of de familie in kwestie, al een brandverzekering heeft. Maar let wel op, want er zijn voorwaarden verbonden aan een tussenkomst van de verzekeringen bij familiale kwesties. Zoals bij elk schadegeval ontvang je enkel een vergoeding wanneer de schade onopzettelijk werd aangericht. Stel dat jij dus je viervoeter het bevel geeft om zijn tanden ergens in te zetten, wordt de schade niet vergoed en kan het zelfs zijn dat je rechtsbijstand nodig hebt. Zorg wel dat je genoeg foto’s van de gemaakte schade hebt genomen, zodat je verzekeringsmakelaar je schadedossier kan vervolledigen.

Maak een afspraak

Denk je erover na om een familiale verzekering af te sluiten in de omgeving van Ichtegem, Wijnendale en Aartrijke? Neem gerust contact met ons op om een vraag te stellen of maak een afspraak in één van onze kantoren waar ons team altijd voor je klaarstaat. Je kan ons ook altijd bellen voor dringende hulp bij je verzekeringen of voor een afspraak buiten de kantooruren. In andere gevallen kan je ons bereiken via info@iwassur.be. Meer interessant nieuws vind je op onze nieuwspagina