Autoverzekeringen in Ichtegem

Onafhankelijk

Drie locaties

Afspraken buiten kantooruren

U kunt bij Iwassur alle mogelijke autoverzekeringen afsluiten in ons kantoor in Ichtegem. Van zodra u met uw wagen op de openbare weg komt, bent u verplicht een BA-autoverzekering af te sluiten. Daarnaast zijn er nog enkele interessante verzekeringen om uw auto en uzelf te beschermen. U kunt een autoverzekering afsluiten in ons hoofdkantoor in Ichtegem, maar ook in één van onze kantoren in Wijnendale of Aartrijke.

Heeft u vragen over onze verzekeringen?

Neem contact op!

De verschillende soorten autoverzekeringen

Als eerste is er de Burgerlijke aansprakelijkheid autoverzekering, die verplicht is in België. Indien u een ongeval veroorzaakt, komt de verzekering niet enkel tussen voor de materiële schade, maar ook voor mogelijke lichamelijke schade zoals medische kosten of arbeidsongeschiktheid. Daarnaast heeft u nog de keuze uit de kleine omnium of full omnium autoverzekeringen. Bij een klein omnium pakket komt de verzekering tussen bij brand, diefstal, natuurkrachten, etc. Het enige dat hier niet wordt gedekt, is schade aan uw wagen door een ongeval waarbij u zelf in fout bent. Een full omnium gaat net iets verder en biedt een volledige bescherming van uw wagen aan, dus ook als u in fout bent bij een ongeval en zo schade aan uw wagen oploopt. Tot slot is er nog de bestuurdersverzekering, die tussenkomt wanneer u gewond geraakt bij een ongeval dat u zelf veroorzaakt heeft.

Ontdek welke verzekering het best bij uw situatie past

Er zijn een aantal autoverzekeringen die niet verplicht zijn, maar we raden ze wel aan. De kleine omnium of full omnium autoverzekeringen en de bijstandverzekering auto zijn absoluut waardevol voor het behoud van uw wagen. Indien u graag meer advies krijgt over de mogelijkheden of welke autoverzekering het best past bij uw persoonlijke situatie, bent u altijd welkom bij uw verzekeringsmakelaar in één van onze kantoren. Neem contact met ons op via info@iwassur.be of maak online een afspraak en we helpen u graag verder.